Vein pikkuneidin eskariin. On pimeää ja märkää. Tänään on myöhään kestävä kokous, joten menen töihin myöhemmin. Huomenna taas on mentävä puoli kahdeksaan erään tilaisuuden kahvituksen vuoksi. Eilenkin oli tärkeä kokous, joka ei osaltani mennyt hyvin. Olen mahdottoman tyytymätön itseeni - kun aina pitää olla esittämässä muka erinomaisia mielipiteitään kaikesta. Helppo rypeä itseinhossa, kun sääkin on tällainen...
Joko muuten mainostin teille Jukka Itkosen lastenrunokokoelmaa Taikuri Into Kiemuraa? Mielestäni se on aika kantaaottavakin lastenrunokokoelma - mikä on ainoastaan positiivinen piirre. Pelkät kielipelit vailla moraalista tai eettistä sanomaa - tai ylipäänsä mitään sanomaa - alkavat ennen pitkää puuduttaa lastenrunojenkin lukijaa. Arvostelen Itkosen ja lisäksi vinon pinon helppolukuisia seuraavaan Onnimanniin. Deadline on ensi viikolla, mutta olen jo hyvässä vauhdissa.
Jotain positiivista on sentään tulossa tällä viikolla: lauantaina pääsen Helsingin kirjamessuille. Matkustamme kodikkaasti Ikea-bussissa - tiettävästi kaksi kirjojen ystävää ja loppu bussilastillinen ostosmatkalaisia.