Eilen tein sen taas: punainen tupsupipo viuhuen hieman pulleahko kirjastontäti juosta viuhtoi syksyisellä sänkipellolla poukkoilevan koiransa perässä. Ei varmaan esteettisesti mikään elämys katsojille, mutta lyhyen matkaa hauska elämys juoksijalle.
Tänään kävin kaupassa varustautumassa ensiviikkoiseen Tanskan-matkaani. Ostin rannekellon (alennuksessa vain 5 euroa) ja pyjaman sekä kaksi isoa karkkirasiaa. Toisen evääksi ja toisen tuliaisiksi Kirkkonummen-kortteerin lapsille. Ja vaihdoinhan hieman rahaakin - Tanskan kruunut näyttävät ihan oikealta, vanhanaikaiselta kunnon rahalta. Ja miten paljon niitä euroilla saakaan! Kyllä Suomenkin kannattaisi siirtyä kruunuihin, niin minäkin voisin tuntea itseni rikkaaksi!
Olen koko viikon pois kotoa - taitaa olla pisin poissaolo sitten pikkuneidin syntymän. On jo etukäteen vähän ikävä. Lupaan ottaa paljon kuvia, vierailemme monessa hienossa kirjastossa ja pyörähdämme Ruotsin puolellakin. Odotan antoisaa, mutta rankkaa reissua. Ohjelma on melko tiukka, onneksi junassa voi vierailukohteiden välillä huilata.