816537.jpg

Elokuu alkaa olla puolessa. Suuren puutarhamme viinimarjat on vihdoin mehustettu ja ehkä on aikaa tällekin puuhalle - bloginpitämiselle.
Pakko lukea -laatikkoon kertyi aika erikoinen valikoima kirjoja, siitä näkyy lähinnä kai, että luen laidasta laitaan. Arvostelen silloin tällöin lasten- ja nuortenkirjallisuutta Onnimanni-lehteen, kirjoitan lastenrunoja ja työssäni keskisuuressa yleisessä kirjastossa olen koko ajan tekemisissä kaikenlaisen kirjallisuuden kanssa.
Eilen luin loppuun Puskalan Kingin, ja vaikka siinä oli myös ärsyttävät piirteensä, olin kirjaan kokonaisuudessa ihan tyytyväinen. Kirjoittava poikapäähenkilö ei toki ole mitenkään harvinainen kirjallisuudessa, mutta Kingin selviytymistarina jätti lukijalle hyvän mielen. Tätä kirjaa voisi suositella yläasteikäisille pojillekin. Vielä kun muistaa vinkatessa varoittaa suorasukaisista seksikohtauksista, niin luulisi jollekin kelpaavan!
Nyt minun olisi arvosteltava uusin Histamiini. Muistan Histamiinin lapsuuteni televisio-ohjelmana. Anelma Unelma oli oikeasti pelottava hahmo, mutta pakko oli katsoa.