Kyselin varovasti kustantajalta kirjani kuulumisia. Kansi on jo lähes valmis, kuvittajana Heli Pukki (www.ideri.fi) ja kustannustoimittajakin minulle on valittu. Tosin en vielä tiedä, onko tulossa värillinen vai musta-valkoinen kuvitus - superihana kuvittaja kuitenkin. Kansi on valmis ensimmäisenä siitä syystä, että sitä tarvitaan markkinoinnissa. Sisältö muokataan julkaisukuntoon tässä ja ensi kuussa. Eli kustannustoimittajalla on tällä hetkellä iso nippu runoja, joista valmis kokoelma kasataan ja ehkä otsikoidaan osastot, ehkä vielä myös muokataan joitain runoja. Niin, lastenrunokokoelma on jälleen tulossa ja kustantajana on Kirjapaja, joka kuuluu kymmenen suurimman kustantajan joukkoon Suomessa. 
Postipoika pudotti laatikkoomme tässä eräänä päivänä myös laminoidun kortin, jolla saa kustantajan kirjakaupasta alennusta. Siinä lukee hienosti KIRJAILIJA - hyvät hyssykät sentään!
Olen jostain syystä luvannut haastatella ja kirjoittaa neljä aukeaman mittaista juttua eri julkaisuihin tässä ihan lähiaikoina. Eikä siinä vielä kaikki, lupasin myös arvostella Onnimanniin melkein kymmenen kirjaa. Juuri tajusin, että lehden deadlinehan on jo lokakuun lopussa. Saankohan kaikkia kirjoja edes käsiini ajoissa? Pitäisiköhän ottaa töistä lomaa, että ehtisi tehdä kaikki työt? Kumma juttu, ettei meillä enää kukaan siivoa eikä laita ruokaa...